Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiicele agentilor Meliu si Rusescu, pe listele beneficiarilor trusoului pentru nou-nascuti

ro

20 Apr, 2010 03:19 5952 Marime text
cap_2.jpgFloriana-Daria Meliu şi Dalia-Rebecca Ruşescu, fiicele cunoscuţilor poliţişti de la Rutieră Florin Meliu şi Gigi Cristian Ruşescu, beneficiază de trusoul pentru nou-născuţi acordat de Primăria Constanţa.

masina_tunata.jpgPotrivit informaţiilor făcute publice de reprezentanţii primăriei, persoanele care beneficiază de acest drept trebuie să se prezinte, în zilele de 19, 20 şi 21 aprilie, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din strada Ecaterina Varga nr. 25-2, la casierie, pentru a ridica sumele ce se acordă în baza Legii 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-născuţi. Pe listele pe care figurează persoanele care se bucură de aceste drepturi se numără şi Meliu Floriana-Dalia, fiica agentului Florin Meliu, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, care şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în urmă cu un an. Totodată, printre beneficiarii trusoului pentru nou-născuţi se numără şi Dalia-Rebecca Ruşescu, fiica agentului Gigi Cristian Ruşescu, prieten al agentului Meliu. De menţionat că Gigi Cristian Ruşescu este unul dintre poliţiştii anchetaţi în cursul anului trecut în dosarul „mafia de la Rutieră", dosar în care, de altfel, instanţa a constatat nulitatea urmăririi penale. Sumele acordate de primărie cu titlul de trusou pentru nou-născuţi sunt de 150 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geo 27 Apr, 2010 17:37 super articol. afara ploua
  • ha ha 20 Apr, 2010 13:57 desteptilor!! toti copii beneficiaza de trusou. de cand fiicele plitistilor nu au voie sa primesca acsti bani? mare articol. daca ai avea si tu copil ai figura pe aceeasi lista
  • Zalmoxis 20 Apr, 2010 08:04 Si carei problema? Vad ca nimeni din primarie nu e tras la raspundere pentru modu defectuos al traficului din zona cu pricina. Am mai afirmat sensu giratoriu de la REAL e prost proiectat, nu exista macar o trecere de pietoni in dreptu barierei plus lipsa unui radar rutier.