Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetiţă de un an, la spital cu arsuri pe 80% din corp

ro

25 Nov, 2016 20:11 1132 Marime text
O fetiţă de un an şi două luni a fost transportată la spital cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, iar fratele ei de trei ani a fost intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Comloşu Mare, din judeţul Timiş, în timp ce copiii erau singuri în casă.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 17.00, într-o locuinţă din localitatea timişeană Comloşu Mare, în care se aflau o fetiţă de un an şi două luni şi un băiat de trei ani.

Pompierii i-au scos pe cei doi copii din locuinţa cuprinsă de flăcări, iar fetiţa a fost transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, în timp ce băiatul a fost dus la spitalul din Jimbolia.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale fetiţei.

"Fetiţa este în stare critică şi a fost transportată la spital şi la fel şi băieţelul. Băieţelul este mai puţin grav", au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

În momentul izbucnirii incendiului, cei doi copii erau singuri în casă, părinţii lucrând în grădina casei, scrie news.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii