Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie împușcată mortal în cap de soțul ei, în Bucureşti. În cursul nopții, bărbatul a fost găsit decedat

ro

10 May, 2017 09:54 3494 Marime text
O femeie, angajată a unei agenţii de turism, a încetat din viaţă ieri, după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile. Se afla la serviciu, iar cel care a atacat-o ar fi chiar soţul ei. În cursul nopții, bărbatul a fost găsit și el decedat, într-o comună din Călărași.
 
„Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri au fost sesizate că în incinta unei societăți comerciale de pe raza sectorului 5 o angajată, de 31 de ani, a fost agresată și împușcată, în zona capului, de soțul ei, acesta ulterior părăsind locația. A fost efectuată cercetarea locului faptei, cadavrul fiind ridicat și transportat la INML în vederea necropsiei. În cursul nopții, suspectul (45 ani) a fost găsit decedat, pe raza unei comune din județul Călărași”, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei.
 
Prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul s-a sinucis. Se așteaptă rezultatele necropsiei. De asemenea, polițiștii încearcă să stabilească motivul care a stat la baza crimei. Poliția nu a identificat eventuale plângeri formulate anterior de victimă împotriva soțului ei.



Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii