Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicitat de Kövesi pentru eforturile depuse în realizarea actului de justiţie Ce procuror criminalist din Parchetul Tribunalului vrea să plece la Parchetul Curţii de Apel

ro

05 Jun, 2013 00:00 4335 Marime text
Procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, magistratul Zafer Sadîc se află la un pas de a se muta la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Pentru realizarea promovării, procurorul  Sadâc are nevoie de avizul Consiliului Naţional al Magistraturii.

Astfel, conform datelor puse la dispoziţie de Serviciul Resurse Umane pentru Parchete din CSM, la data de 30 aprilie, Zafer Sadâc a formulat cerere de valorificare a rezultatului concursului, prin promovarea efectivă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, pentru care a candidat. La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au fost scoase la concurs trei posturi care au fost ocupate de candidaţii cu mediile cele mai mari, magistratul Sadîc situându-se la egalitate cu procurorul Vasile Cristian Daniel Iftinchi. „Domnul procuror Sadîc Zafer are o vechime în funcţia de procuror de 16 ani şi cinci luni, mai mare decât a domnului Iftinchi, care are o vechime de şapte ani. (...) Faţă de cele expuse s-a propus sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii pentru a dispune promovarea efectivă a procurorului Sadîc Zafer de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, prin valorificarea rezultatului obţinut la concursul de promovare din data de 3 martie”, potrivit Serviciului Resurse Umane pentru Parchete din CSM. Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa Zafer Sadîc a fost felicitat de fostul procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Laura Codruta Kövesi, pentru eforturile depuse în realizarea actului de justiţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • studenta OVIDIUS 02 Aug, 2013 20:52 felicitari, domnule profesor! Meritati pe deplin locul acesta! Un om cu adevarat deosebit!