Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără experienţă şi fără permis de conducere A lovit un mopedist, a fugit, dar s-a întors, spăşit, la locul faptei

ro

27 Aug, 2015 00:00 1616 Marime text
Un mopedist a fost lovit de o maşină pe DJ 228, undeva pe la Nazarcea. Accidentul a avut loc ieri-dimineaţă. Poliţiştii au fost anunţaţi prin Serviciul 112, însă, când au ajuns la faţa locului, nu au găsit nici victima, nici autorul. I-au ajutat însă camerele de supraveghere care au surprins momentul impactului.
 
În imaginile existente se vede cum maşina trece de jumătatea şoselei, iar tânărul de pe moped vine cu viteză şi se izbeşte de autoturism. În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că la volan se afla un tânăr de 19 ani, din satul Culmea, care nu are permis de conducere. Probabil că a realizat în ce situaţie se afla şi, speriat, a fugit de la locul accidentului după impact. Cuprins, probabil, de remuşcări, el s-a întors. L-a luat pe mopedistul rănit în maşină şi l-a dus la acesta acasă.
 
Acum, şoferul este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, dar şi pentru fugă de la locul accidentului. Poliţiştii au mai descoperit şi faptul că tânărul care conducea mopedul are 26 de ani şi se afla sub influenţa alcoolului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii