Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falşi inspectori la Constanţa Bătrânică jefuită de bijuteriile din aur

ro

03 Apr, 2012 00:00 916 Marime text

În cursul zilei de ieri, la ora 13.30 lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi, de către o octogenară, despre faptul că a fost victima unor hoţi din locuinţe.

Deplasaţi la adresa indicată, oamenii legii au stabilit că trei bărbaţi, s-au prezentat drept angajaţi ai Casei de Pensii şi sub pretextul că oferă ajutoare persoanelor vârstnice, au pătruns în locuinţa victimei, unde profitând de neatenţia sa, i-au sustras 250 de euro, 600 de lei şi aproximativ 100 grame bijuterii din aur şi argint, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.100 de lei.

În mai puţin de două ore de la sesizare poliţiştii constănţeni, în baza unor măsuri de cooperare cu lucrători ai DGPMB, Sector 6 au reuşit identificarea şi depistarea celor trei bărbaţi, toţi din Bucureşti, cu antecedente penale.

Asupra acestora au fost găsite şi bunurile ce au fost reclamate ca fiind sustrase, pe numele lor poliţiştii emiţând ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii