Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv UPDATE 2. Un preot din judeţul Constanţa s-a sinucis!

ro

20 Nov, 2016 18:09 9767 Marime text
Un preot de la o biserică din Potârnichea, un sat din judeţul Constanţa, s-ar fi sinucis în cursul zilei de vineri. Conform informaţiilor noastre, şi-a introdus un cuţit în inimă.
 
Preotul L.G., născut în anul 1957, este din Techirghiol.

În acest caz, ancheta continuă pentru a nu rămâne întrebări fără răspunsuri.

UPDATE 2, ora 19.22
 
Preotul locuia în Techirghiol şi s-a retras, în luna februarie a acestui an, pe caz de boală. Acum slujea la Potârnichea, deoarece îl ajuta pe preotul de acolo care este în concediu.
 

„Nu ştim ce l-a determinat la un astfel de gest. Suntem surprinşi de gestul sinucigaş. Azi a fost înhumat după rânduiala celor sinucigaşi”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Precizăm că, în 2014, când s-a sfinţit biserica din comuna Independenţa a fost hirotesit Iconom Stavrofor.

UPDATE 1, ora 18.57
 
La data de 18 noiembrie, de la ora 16.00, polițiștii din cadrul poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la faptul ca un bărbat, în vârstă de 59 de ani, ar fi fost găsit de către membrii familiei la locuința de domiciliu cu o plagă înțepată la nivelul hemitoracelui stâng.
 
Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit ca cele sesizate se confirmă, în cauză deschizându-se un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. În urma necropsiei, oamenii legii au stabilit faptul ca bărbatul s-ar fi sinucis. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii