Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Sentinţă definitivă pentru minorul care a furat borseta unui procuror DNA

ro

27 Feb, 2016 00:00 2187 Marime text
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a închis, printr-o sentinţă definitivă, dosarul minorului care a furat borseta unui procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 

Iniţial, prima instanţă, respectiv Judecătoria Constanţa, i-a aplicat inculpatului măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de trei ani şi şase luni, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată. Ieri, judecătorii Ciprian Coadă şi Damian Mitea, din Curtea de Apel Constanţa, au desfiinţat în parte sentinţa anterior precizată şi i-au aplicat minorului măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de un an şi şase luni, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie.
 
Mai mult decât atât, judecătorii Curţii de Apel au dedus din durata măsurii educative aplicate minorului perioada reţinerii, arestării preventive şi arestului la domiciliu.
Ancheta a fost coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care au dispus trimiterea în judecată a minorului, la finele anului trecut.
 
Conform magistraţilor, procurorul DNA a fost lăsat fără borsetă pe o stradă din municipiul Constanţa. După ce a găsit în interior legitimaţia de serviciu a magistratului, minorul s-a întors la locul faptei, unde a abandonat geanta, nu înainte de a lua banii şi telefonul.
În cauză, inculpatul a fost deferit Justiţiei şi pentru furtul unui telefon mobil din mâinile unui copil.
 
Decizia de ieri a Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii