Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Exclusiv - Scandal la Biserica din lemn de pe strada Baba Novac din Constanţa (galerie foto+video)

ro

06 Nov, 2016 12:37 21627 Marime text
exclusiv scandal la biserica din lemn de pe strada baba novac din constanta 613662
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gima zoia 07 Nov, 2016 08:49 Foarte bine punctat de Vasile.sunt de acord.transferati ceilalti preoti care si asa au dosarele pline cu neregularitati.stim de unde a venit fiecare si ce au facut.la ei nu aveti dovezi? Înregistrări?
  • Crestin si pacatos ca totzi oamenii ! 06 Nov, 2016 19:15 L-atzi intrebat pe parintele Valentin, care ar fi cauza acestui necaz venit asupra pr-lui N Dragomir ? Biserica este a oamenilor, ca din banii lor, a fost construita casa Domnului ! Biserica, nu este propritate personala a preotzilor si a urmasilor lor ( copiilor preotzilor, ca doar biserica nu s-a transformat in loc, pentru dinastia lui : x, y, z.... preot / preotzi ?! Oameni buni, sa nu cadem in eroare si-n pacat, ne stiind adevaratele judecatzi ale lui DUMNEZEU ! Ierarhul Teodosie le stie pe toate,dar nu spune lumii, pentru a nu ne sminti, deci are si cali tatzi pe langa defecte, ca si noi, muritorii de rand ! Daca ne stim fara de pacat, sa aruncam primii cu piatra !
  • Crestin 06 Nov, 2016 18:49 Gresim cu totzii, dar noi vedem doar ce fac altzii, insa gresalele noastre, nici prin cap, nu, ne trece ca sa le trcem prin filtrul mintzii si sa ajungem la concluzia ca defapt sunten mai vino vatzi decat toata lumea asta ! Mai bine sa ne rugam pentru indreptarea lui Teodosie si a noastra / tuturor ! Cand judecam, noi luam dreptul judecatzii lui DUMNEZEU si este mare pacat ! Si in momentul jude catzii noastre, DUMNEZEU, are sa ne judece si pentru ce am gresit pur si simplu, dar si pentru pacatul ca am judecat pe unii / altzii ! Sa fim atentzi si sa nu cadem in eroare ! Sa nu judecam, ca sa nu fim judecatzi ! Fiecare sa raspunda pentru faptele sale, insa datoria noastra este ca sa se indrepte fiecare si Dzeu, sa se.milostiveasca pentru fiecare pacatos ! Doamne ajuta !
  • Vasile 06 Nov, 2016 13:46 Teodosie lasa preotii in pace! Termina cu scandalurile. Preotul Nicolae este trasferat ca nu se intelege cu preotii pe i-ai adus tu? Deci omul munceste si construieste Biserica, cu sudoare si pe urma tu ii trimiti peste el unii care il incita si vrei sa il transferi tot pe el. Pt aplanarea conflictului i-ai pe aia care i-ai adus.