Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Procurorii Antimafie din Constanţa au un nou şef! S-a ocupat de dosarul constănţenilor ucişi la comandă

ro

26 Apr, 2016 00:00 5402 Marime text


Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa are un nou şef.
 
Acesta este procurorul Paul Ardeleanu, din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT. Mandatul este valabil până la jumătatea lunii octombrie 2016. Paul Ardeleanu i-a luat locul lui Laurenţiu Bratosin, fostul procuror-şef al DIICOT Constanţa.
 
Paul Ardeleanu este magistratul care a instrumentat, printre altele, şi deja celebrul caz al crimelor în serie de la Constanţa, cauză în care Sergiu Bahaian, cunoscutul regizor bucureştean, a fost condamnat la peste 20 de ani de detenţie.
 
În cauză s-a arătat şi faptul că, „instigaţi fiind de către inculpatul Bahaian Sergiu, inculpaţii Şlepac Valentin şi Mîrşu Nicolae l-au ucis pe numitul Cernat Lucian, victima fiind obligată să ingereze alcool, ajungând în imposibilitatea de a se apăra, condiţii în care a fost aruncată în Dunăre, de pe podul rutier ce traversează braţul Dunărea Veche“.
 
În 2011, noul şef al DIICOT s-a numărat printre cei şase magistraţi din Constanţa care au fost felicitaţi de procurorul general al României, pe atunci, Laura Codruţa Kovesi, actuala şefă a DNA, pentru activitatea desfăşurată în perioada 2010 - iunie 2011, cu ocazia Zilei Justiţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Yuri Malanin 27 Apr, 2016 04:09 Daca incepe sa faca curatenie cu Politisti escroci de la Sectia 5 Politie CTA, bine, daca nu, o sa-i gaseasca morti unu cate unu. Ma rog, mai intai membrii familiilor lor si apoi ei. Daca il intereseaza pe noul procuror, poate sa-mi scrie sa-mi ceara detalii personal. Eu nu o sa stau sa ma rog in genunchi sa-i rog sa-mi fac dreptate dupa ce mai ca m-au scuipat in fata si mi-au inchis mai multe dosare si plangeri, incalcand flagrant legea. Sunt patronul site-ului mizerabilii.ro, deci daca vrea, ma gaseste el. Eu unu, nu o sa-i caut pe politistii aia, eu ai gasesc.