Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente pe străzile din Constanţa Trei accidente rutiere într-o oră

ro

18 Apr, 2014 00:00 2562 Marime text
Pe străzile municipiului Constanţa au fost înregistrate mai multe accidente rutiere. Acestea s-au petrecut la un interval relativ scurt de timp.
Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, în jurul orei prânzului, mai mulţi participanţi la trafic au fost implicaţi în evenimente rutiere. Astfel, un bărbat de 27 de ani din Constanţa a accidentat uşor un pieton care a traversat în fugă pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. Acesta conducea pe strada Soveja, dinspre strada Chiliei către strada Unirii. La intersecţia cu bulevardul Mamaia, şoferul a efectuat viraj la dreapta către strada Ion Raţiu. Pietonul a suferit vătămări corporale uşoare.

Câteva minute mai târziu, pe strada Caraiman, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat a condus un autoturism. La intersecţia cu şoseaua Mangaliei, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Constanţa, pe şoseaua Mangaliei, dinspre Bila către Gară. O femeie de 56 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit răni uşoare.
Un al treilea accident a avut loc pe aleea Căprioarei. Un bărbat de 62 de ani din Constanţa a condus dinspre strada Dispensarului către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Ajungând în dreptul magazinului Aida, a efectuat manevra de mers înapoi, unde a surprins şi accidentat o femeie, de 65 ani, din Constanţa, care se deplasa pe partea carosabilă prin spatele autoturismului. Femeia a fost rănită uşor în urma incidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii