Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evadat dintr-un penitenciar din Spania, depistat în România

ro

26 May, 2017 22:32 2148 Marime text
Polițiștii au depistat un bărbat, de 46 de ani, dat în urmărire internațională după ce ar fi evadat dintr-un penitenciar din Spania, fiind condamnat pentru infracțiuni contra persoanei.  

La data de 25 mai, polițiștii au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare. În fapt, în cursul lunii ianuarie, cel în cauză, încarcerat într-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, ar fi beneficiat de o permisie de 4 zile, însă după expirarea termenului nu ar mai fi revenit în unitatea de detenție.

Bărbatul era condamnat la executarea unei pedepse privative de liberate, pentru infracțiuni contra persoanei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentat Curții de Apel Timișoara, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile spaniole.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii