Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev talharit

ro

10 Nov, 2009 01:46 863 Marime text
Pentru unii elevi veniţi din alte zone ale ţării ca să înveţe la Constanţa, a te plimba prin oraş a devenit o plăcere riscantă. Este şi cazul unui băiat dintr-o comună buzoiană, care a fost tâlhărit în plină stradă.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.20, poliţiştii Secţiei 3 au fost solicitaţi, printr-un apel telefonic la 112, să intervină în identificarea autorilor unei tâlhării. Cel care semnala incidentul era chiar victima, C. A. M. (13 ani), din comuna Pogoanele, judeţul Buzău. El este elev în clasa a VII-a la Liceul Sportiv din Constanţa şi în acea zi, în jurul orei 18.00, fusese acostat de doi tineri necunoscuţi chiar în curtea internatului liceului la care studiază. Prin violenţă şi sub ameninţare, băiatului i-a fost luat un telefon mobil marca Samsung. Din fericire, elevul buzoian nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale.

Lucrătorii din cadrul Secţiei 3 au demarat investigaţiile şi, la scurt timp, pe bulevardul Tomis, în faţa Capelei Militare, doi tineri suspectaţi a fi autorii tâlhăriei au fost identificaţi.

Potrivit poliţiştilor, elevul a fost victima lui Tamer Izmail şi Elvis Orazali, ambii de 19 ani, din Constanţa. Aprofundarea cercetărilor a dus la descoperirea mobilul, în valoare de 500 lei, ce a fost predat băiatului.

Pe numele celor doi agresori au fost emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă, ei au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa. În urma probatoriului administrat, magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile. În prezent, ei se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii