Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt poliţiştii despre care se spune că au cerut şpagă

ro

11 Feb, 2011 00:00 3028 Marime text
politisti_-_spaga___.jpgPotrivit unor surse neoficiale însă bine informate, doi lucrători ai Secţiei 2 de Poliţie Constanţa au dat declaraţii procurilor după ce au fost acuzaţi că ar fi cerut unui bărbat, din localitatea Palazu Mare, suma de 400 de euro, pentru a-i restitui un act reţinut. Din câte se pare, cei doi agenţi bănuiţi că au călcat greşit sunt Cristian Olaru şi Mugurel Alexa. Conform aceloraşi surse, Cristian Olaru şi-ar fi trimis copilul să ia banii cu pricina. Deşi am încercat să luăm legătura cu cei doi poliţişti, acest lucru nu a fost posibil.

După ce zilele trecute Viorel Cornel Bulac, agent în cadrul Siguranţei Publice al Secţiei 2 de Poliţie Constanţa, s-a ales cu un dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor de la Rutieră, instigare la fals în declaraţii, riscând să se "pricopsească" şi cu acuzaţia de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice a unui automobil pe drumurile publice, alţi doi colegi ai cetăţeanului mai sus precizat ar fi ajuns în colimatorul procurorilor. Conform unor surse neoficiale, Cristian Olaru şi Mugurel Alexa, agenţi ai Secţiei 2, ar fi dat cu subsemnatul la Parchetul Tribunalului Constanţa, după ce un cetăţean a reclamat că i-au fost ceruţi 400 de euro pentru a-şi recupera talonul auto. Documentul ar fi fost reţinut în urma unei razii efectuate de către poliţişti. Comandantul secţiei, Vasile Marius, ne-a declarat că nu este informat cu privire la cele mai sus precizate, menţionându-se că Olaru intră astăzi în serviciu, iar Alexa este în concediu medical. Potrivit declaraţiilor de avere postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Mugurel Alexa a contractat, în 2007, două credite de 15.000, respectiv 10.000 de euro, scadante în 2017. La categoria venituri, Mugurel Alexa spune că primeşte, anual, 24.000 de lei, în timp ce soţia sa, Alexe Georgiana, angajat al Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, câştigă 15.000 de lei. Mai mult decât atât, Mugurel Alexa deţine 50 % din acţiunile societăţii comerciale Pro Alexia Intermed SRL. La rândul său, Cristian Olaru spune, în declaraţia de avere, că deţine un automobil marca Dacia Logan, fabricat în 2006. Potrivit datelor oficiale, SC Pro Alexia Intermed SRL a fost deschisă în februarie 2009, membri fondatori fiind Mugurel şi Gheorghe Alexa. Obiectul de activitate al firmei este: "comerţ cu amănuntul al produselor alimentare , băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 11 Feb, 2011 17:12 nu este pentru prima data cand au cerut spaga. daca taiai linia continua de pe str soveja catre str. zmeurei, te intalneai cu sectia 2. scoteai ceva din buzunar si rasuflai usurat. sectia 2 este un stup de viespi.