Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Durerea unei mame - „Aş vrea să se deschidă pământul să intru la ea“ Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, conduse, azi, pe ultimul drum

ro

09 Apr, 2014 00:00 4666 Marime text
Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au decedat în incendiul produs, sâmbătă seara, la restaurantul Beirut din Constanţa. Rudele se întreabă cum au murit cele trei tinere şi de ce nimeni nu a putut să le salveze. În continuare, procurorii din cadrul Parchetului General al României analizează posibilitatea ca acest dosar să fie preluat de la Constanţa, în vederea soluţionării. Facem precizarea că patronul restaurantului, George Karam, a declarat că în seara tragediei cineva ar fi tăiat firele sistemului de supraveghere video cu care era dotat localul.
 
Trupul neînsufleţit al Nicoletei Cengher a fost depus la Capela Bisericii „Sfinţii Trei Ierarhi Vasile, Grigorie şi Ioan“, din cartierul Cireşica, şi va fi înmormântată, azi, la Cimitirul Municipal Constanţa. Nicoleta Vasiliţeanu va fi înmormântată azi şi va dormi somnul de veci în Cimitirul Nou din Valu lui Traian, lângă bunicul său. Mihaela (Miky) Tucă va condusă pe ultimul drum, tot azi, şi va fi înhumată la cimitirul din Mangalia.

 „Acum mi-au rămas doar pozele ei, hainele, melodiile“, spune, printre lacrimi de durere, Mariana Sarkany, mama Nicoletei Cengher. „Aş vrea să se deschidă pământul să intru la ea“, spune dărâmată de durere Maria Vasiliţeanu, mama celeilalte Nicolete.
 
Singura supravieţuitoare se simte mai bine
 

Nicoleta Buicencu, de 20 de ani, este tânăra internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu arsuri ale căilor respiratorii. Ea a fost detubată şi operată ieri dimineaţă. I s-a făcut un transplant de piele cu grefe luate de pe coapsă, grefe care vor fi puse pe arsurile profunde de la mâna stângă şi de la piciorul stâng. Operaţia este delicată, mai ales pentru anestezişti, deoarece fata are arsuri pe caile respiratorii, precum şi leziuni inhalatorii. Ea a fost dusă, duminică dimineaţă, la Spitalul de Arşi din capitală cu o aeronavă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii