Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După taxa de liniște Consiliul Local Constanţa primește o nouă „lovitură“. Legea caracatițelor, ANULATĂ

ro

30 Dec, 2015 00:00 5569 Marime text
Pe data de 21 decmbrie, Laura Dan Opariuc, judecător al Secţiei Contencios Administrativ şi Fiscal din Tribunalul Constanţa, în urma unui demers al Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine (ACIA), a anulat taxa care urmărea „creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa, Mamaia şi Sat Vacanţă“. Ieri, instanța a dat o nouă lovitură autorităților locale. Concret, Tribunalul Constanța, a fost anulat articolul 20 din HCLM Constanţa nr. 184/31.07.2013, în ceea ce priveşte măsura blocării autovehiculelor. Sentința a fost dată în dosarul în care avocatul Tiberius Emanuel Hodor a chemat la judecată Consiliul Local Constanţa după ce i-a fost blocată mașina cu ajutorul unei caracatițe.
 
Cele două decizii ale Tribunalului Constanța nu sunt definitive, ele putând fi atacate cu recurs.
 
După 12 ani de „linişte plătită“
Taxa lui Mazăre, ANULATĂ! Proiectele municipalităţii, în pericol? (document)

 
Celebra CARACATIȚĂ din Constanța, ANULATĂ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bb 27 Jan, 2016 00:45 In curand o sa gasim masini parcate in mijlocul intersectiilor. Amenzile nu sunt suficiente pentru a stopa lipsa de respect pentru participantii la trafic. Ridicarea masinilor si blocarea rotilor masinilor a mai tinut in frau nesimtirea unora dintre soferi.
  • tasky 30 Dec, 2015 20:08 Avem politisti locali, sa faca poze si sa emita pv de contraventie. Constanta este orasul unde masinile circula pe trotuare iar pietonii pe strada!!!!!!! Avem un primar jalnic copie la indigo cu orasul ,din pacate.
  • ionica 30 Dec, 2015 15:20 Foarte buna decizia Tribunalului ! Dar nu inteleg de ce Primaria nu "scoate" bani frumosi si (mai ales ca este Legal ) din amenzi pentru parcarea autoturismelor pe trotuarele orasului ? S-a depasit orice bun simt ,toate trotuarele-s blocate de nesimtiti ...