Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Adrian Popa, inspector Antifraudă Constanţa, menţinut în arest preventiv (rechizitoriu)

ro

19 Nov, 2015 00:00 2126 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dumitru Adrian Popa, inspector Antifraudă în cadrul Direcţiei Antifraudă Fiscală 2 Constanţa. Astfel, judecătorii constănţeni menţin măsura arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 60 de zile, „cu începere de la data de 17.11.2015 şi până la data de 15.01.2016“.
 
De asemenea, Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim faptul că Dumitru Adrian Popa a fost trimis în judecată alături de afaceristul Florin Zarughevici, cauza celor doi fiind instrumentată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Conform DNA, Dumitru Adrian Popa a fost prins în flagrant chiar în faţa sediului DNA, Zarughevici acceptând să colaboreze cu procurorii Anticorupţie.
 
Potrivit documentelor oficiale, inspectorul Antifraudă este acuzat, printre altele, că, în timpul unei acțiuni de control organizate în zona Cazino şi Complex Perla din staţiunea Mamaia, ar fi contactat prin SMS persoane din aria vizată, divulgând astfel acţiunea, aflată în fază incipientă. 

Citeşte şi
Flagrant la Antifraudă - Cum l-a prins DNA Constanţa pe inspectorul Dumitru Adrian Popa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii