Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drifturi şi alcool Doi tineri teribilişti s-au răsturnat cu maşinile în timpul unei curse clandestine

ro

16 Oct, 2015 00:00 2042 Marime text
Două accidente s-au produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Constanţa. În ambele evenimente, maşinile s-au răsturnat din cauza lipsei de experienţă şi din cauza alcoolului.
 
În jurul orei 1.00, un constănţean de 18 ani a pornit la o demonstraţie de drifturi cu autoturismul marca Renault Symbol, în parcarea Portului Tomis. Cu doar o lună de experienţă ca şofer, tânărul teribilist a apăsat pedala de acceleraţie, cu scopul de a derapa. Din cauza vitezei, cascadoriile nu i-au ieșit și s-a răsturnat cu maşina. Totul s-a petrecut când a lovit cu roata dreaptă-faţă bordura parcării. Pe locul din dreapta era prietena acestuia, care, în urma impactului, a fost rănită.
 
Potrivit oamenilor legii, după accident, tânărul a plecat de la locul faptei. Prietena sa, care era în maşină cu el, nu a anunțat Poliţia, însă i s-a făcut rău şi a chemat salvarea, pentru îngrijiri medicale.
 
Nu după mult timp, tânărul şofer a fost găsit de poliţiştii constănţeni. Aventura l-a costat pe şoferul inconştient, care acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.
 
Un alt accident a avut loc în jurul orei 6.00, când un bărbat de 29 de ani, din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus o maşină marca Fiat Mareea pe DC 2A, din direcţia Techirghiol spre Eforie Nord. La ieşire din localitatea Techirghiol, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a părăsit şoseaua, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
 
La faţa locului a ajuns şi SMURD-ul, care a constatat că şoferul avea răni uşoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii