Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două luni de la moartea tânărului Poliţia Rutieră a terminat cercetările în dosarul lui George Parteca (galerie foto)

ro

03 Mar, 2012 00:00 5362 Marime text
06_parteca_accident_parteca1.jpgIeri, pe data de 2 martie, s-au împlinit două luni de la accidentul mortal al tânărului George Parteca, de 24 de ani. Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa susţin că au finalizat toate cercetările specifice în acest dosar, însă nu-l pot trimite procurorilor până când Medicina Legală nu va trimite raportul necropsiei.

Acest act va ajunge în posesia poliţiştilor abia în momentul în care Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa va achita prestaţia medicilor legişti.

parteca_inmormantare_George_Parteca.jpg Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că „la data de 2 ianuarie 2012, ora 04.00, în municipiul Constanţa, George P., de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui club, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto". Mai menţionăm că maşina în care şi-a găsit sfârşitul George Parteca era un Porsche 977 şi că tânărul a consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum, rezultatele scoţând la iveală o valoare de 1.70 grame la mie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • moarte garcea 12 Jan, 2019 12:51 moarte politiei romane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!