Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Samara, in stand by

ro

09 Sep, 2009 02:31 2543 Marime text

accident_rutier_masina_wolksvagen_scapino_samara.jpgAgentul care avea dosarul în lucru s-a transferat, iar cel care l-a primit este plecat în concediu

La mai bine de două luni de la cumplitul accident petrecut în faţa restaurantului Scapino, al cărui protagonist a fost însuşi Costică Samara, unul dintre patronii localului, ancheta nu pare să fi făcut mari progrese.

Dosarul se află încă la Poliţia Rutieră, după ce agentul care-l avea în lucru a fost transferat la Eforie, iar cel care l-a preluat se află în concediu de odihnă. Costică Samara este cercetat pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă, după ce, pe 26 iunie, în faţa restaurantului unde este acţionar, a încurcat pedala de frână cu acceleraţia, când îşi parca maşina. Volskwagen-ul Touareg pe care-l conducea, cu numărul CT 11 SCA, i-a strivit de perete pe doi bătrânei care au avut ghinionul de a trece pe trotuarul din faţa restaurantului. La momentul respectiv, Costică Samara a declarat că, în clipa în care i-a observat pe cei doi pietoni, în loc să acţioneze frâna, a apăsat, din greşeală, pe acceleraţie. Greşeala sa l-a costat viaţa pe constănţeanul Nicolae Popa, în vârstă de 60 de ani. Inima bărbatului nu a suportat operaţiile suferite în urma accidentului şi a cedat, la aproximativ 12 ore după ce a fost adus la spital. Nicolae Patentaşu, de 69 de ani, cea de-a doua victimă, a avut mai mult noroc şi a scăpat cu o fractură de bazin şi una la piciorul stâng. Omul a avut şi o colecţie de sânge la nivelul abdomenului, dar aceasta a fost drenată. În noaptea următoare accidentului, bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La acest moment, rămâne de văzut când şi dacă va fi finalizată ancheta poliţiştilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii