Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 06.04.2016 - Dosarul în care George Bosînceanu a fost condamnat pentru inducere în eroare a organelor judiciare, REJUDECAT

ro

29 Dec, 2015 00:00 1909 Marime text
Curtea de Apel Constanța a stabilit primul termen în dosarul în care patronul hotelului Histria din Mamaia, George Vergiliu Bosînceanu, a fost condamnat, în primă instanță, la 3,6 ani de închisoare cu executare, pentru inducere în eroare a organelor judiciare.
 
Dosarul va fi redeschis de judecători pe data de 11 februarie 2016.
 
Pe data de 8 decembrie 2015, Curtea de Apel Galaţi a dispus condamnarea lui George Vergiliu Bosânceanu la pedeapsa de trei ani ani de închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi la trei ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
 
Instanţa a contopit pedepsele principale şi a dispus ca Bosânceanu să execute pedeapsa principală cea mai grea, de 3 ani şi 6 luni închisoare, sporită la 4 ani şi 6 luni închisoare.
 
Mai departe, Curtea de Apel Galaţi a revocat suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an si 6 luni închisoare, aplicată lui Bosânceanu prin sentinţa penala nr. 1092/04.12.2009 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală, rămasă definitivă la data de 04.04.2011, si dispune executarea acestei pedepse alături de pedeapsa principală mai sus stabilită. Astfel, în final, George Vergiliu Bosânceanu a primit pedeapsa principală rezultantă de şase ani de închisoare.

UPDATE 06.04.2016
 
Pe data de 29 martie 2016, Curtea de Apel Constanța a dispus achitarea lui George Vergiliu Bosînceanu în dosarul în care a fost condamnat, în primă instanță, la 3,6 ani de închisoare cu executare, pentru inducere în eroare a organelor judiciare.  Decizia Curţii este definitivă. 
 
Citește și
 
Procurorul Niţă, parte vătămată
Patronul hotelului Histria, George Vergiliu Bosînceanu, condamnat cu executare

 
Declaraţie EXCLUSIVĂ înainte de încarcerare
Şase ani de închisoare pentru George Bosânceanu - „Sistemul m-a învins“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii