Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul fetei obligată de mamă să se prostitueze, la DIICOT

ro

09 Nov, 2010 00:00 1486 Marime text
Magistraţii constănţeni au judecat ieri prelungirea mandatelor de arestare preventivă în cazul indivizilor acuzaţi de poliţişti că au "scos la produs" o fată de numai 14 ani. Conform anchetatorilor, într-un an, minora ar fi întreţinut relaţii sexuale cu 110 bărbaţi. Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în favoarea procurorilor DIICOT Constanţa.

Alexe Iarnă, de 54 de ani, şi Victor Peicu, de 61 de ani, Stela Akar, de 41 de ani şi Gabriel Stoicescu, de 37 de ani, se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Alexe Iarnă şi Victor Peicu au ajuns la "beci", fiind suspectaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu fata de 14 ani. Stela Akar este mama tinerei obligată să se prostitueze, iar Gabriel Stoicescu avea să-i devină tată. În după-amiaza zilei de ieri, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis să admită prelungirea mandatelor de arestare preventivă în cazul celor patru persoane reţinute. Cauza a fost declinată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în favoarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, primii apreciind că în acest dosar competenţa de soluţionare revine Direcţiei mai sus precizată. Pe data de 16 octombrie, în urma unui flagrant, Stela Akar a fost prinsă în timp ce oferea serviciile sexuale ale fiicei sale, pretinzând suma de 100 de lei, unui ofiţer sub acoperire. Adina Florea, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, a declarat că minora ar fi avut raporturi sexuale cu 65 de bărbaţi în Năvodari şi cu 45 în Constanţa. Tânăra a fost dusă într-un centru de reabilitare unde primeşte îngrijire de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 09 Nov, 2010 08:00 clanul bucurestenii paceali si bairam vind minore in continuare la bariera caraiman baiera a vlaicu si lazu la intrare crima organizata si pe olteniei 5 la intrare parchet tribunal cta-se da spaga la greu nu va e rusine -daca erau fetele voaster de judecatori procurori sau politisti luate cu japca de pe strada? vind si droguri au arme