Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale pentru tineri prinşi în flagrant Razie în localitatea 23 August

ro

23 Feb, 2015 00:00 1542 Marime text


Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia au organizat, în noaptea de sâmbătă, o acţiune desfăşurată pe raza localităţii 23 August.


Astfel, în cadrul verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat un tânăr de 18 ani, din satul Dulceşti, comuna 23 August, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată din data de 24.05.2013. În autoturism se afla şi proprietarul maşinii, acesta fiind cercetat pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, la ora 1.45, poliţiştii au depistat în flagrant, pe raza localităţii 23 August, patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, care sustrăseseră roata dreapta-spate de la un autoturism parcat. Prejudiciul, de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat in totalitate, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru.

În ambele cauze au fost deschise dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii