Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru şoferiţa accidentată grav aproape de hotelul Rex

ro

09 Jan, 2012 00:00 3224 Marime text
accident.jpgLucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa continuă cercetările în dosarul accidentului produs pe data de 6 ianuarie, pe raza staţiunii Mamaia. Cu toate că este grav rănită, conducătoarea auto care ar fi provocat accidentul are permisul reţinut până la finalizarea cercetărilor.

În urma primelor cercetări, oamenii legii au stabilit că Nicoleta Pricopie, de 26 de ani, din municipiu, a condus, în ziua de 6 ianuarie, în jurul orelor 15.20, în municipiul Constanţa, un autoturism marca Opel, pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari. În momentul în care a trecut de sensul giratoriu din apropierea hotelului Rex, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către Iulian Sebastian T., de 26 de ani, din Constanţa. În urma impactului deosebit de puternic, Nicoleta Pricopie a fost rănită grav, ea fiind transportată de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde se află şi acum. Dat fiind că este considerată, cel puţin până la acest moment, vinovată pentru producerea acestui accident rutier, pe numele şoferiţei a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar până la finalizarea cercetărilor Nicoleta Pricopie va avea suspendat dreptul de a conduce un automobil pe drumurile publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicoleta 14 May, 2014 09:07 eu sunt persoa\na in cauza .mi-am revenit cat de cat si nu sa intocmit nici un dosar de cercetare penala,asa ca va rog frumls mai usor cu acuzatiile ptr ca nu stiti exact cum a fost.