Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de executare Jandarmii au intervenit în forţă pe strada Arhiepiscopiei pentru a evacua o familie (galerie foto + video)

ro

24 Nov, 2015 00:00 3106 Marime text


Pe strada Arhiepiscopiei numărul 17 din Constanţa a avut loc, ieri-dimineaţă, un scandal de proporţii. Jandarmii şi poliţiştii au acţionat în forţă pentru a evacua o familie care locuia în imobil.
 
Totul a pornit când cinci membri ai unei familii au ameninţat că se vor arunca în aer deschizând butelia de gaz în situaţia în care vor fi evacuaţi din casa în care locuiau. Pentru a nu fi evacuat, un bătrân de 70 de ani şi-a legat picioarele cu lanţuri şi lacăt de un calorifer. La faţa locului au ajuns şi pompierii militari din cadrul ISU „Dobrogea“, dar şi o ambulanţă, iar poliţiştii au asigurat zona.

Cei evacuaţi acuză

„Aici este o mafie mare cu retrocedările astea. Suntem bolnavi“, a precizat Marian, unul dintre cei care locuiau în casă. „Am un om cu picioarele rupte, nu poate să meargă, e cu cadru“, a mai explicat o femeie care locuia în casă.
 
Jandarmii au explicat că evacuarea este o procedură judiciară pe care trebuie să o ducă la îndeplinire. Chiriaşii, adică familia Tagariciu, şi-ar fi dorit ca proprietarul casei să-i mai lase să stea în imobil cel puţin până la primăvară. Într-un final, oamenii s-au calmat, iar executorul judecătoresc a intrat să facă inventarul proprietăţii.

Familia Tagariciu s-a judecat cu Al Stom Company

Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la firma Al Stom Company, cu care familia Tagariciu s-a judecat în mai multe rânduri. Al Stom Company a obţinut în instanţă evacuarea familiei din locuinţa de pe strada Arhiepiscopiei numărul 17.
 
De la societate ni s-a spus că Alexandru Papadumitru, administratorul firmei, nu este în localitate de câteva zile şi altcineva nu are detalii despre această situaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii