Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doru Manole, şeful de la RAR Tulcea, va fi judecat de Curtea de Apel Constanţa

ro

16 Dec, 2015 00:00 3111 Marime text



Doru Manole, șef al reprezentanţei Tulcea a Registrului Auto Român, a fost trimis în judecată, ieri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța.
 
Manole este acuzat de șase infracțiuni de luare de mită.
 
În cauză au mai fost deferiţi Justiţiei şi Romeo Valentin Ştefan, Nicolaie Mercur şi Cătălin Aurică, pentru mărturie mincinoasă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, „în perioada 10 septembrie - 7 octombrie 2015, inculpatul Manole Doru, în calitate de șef al reprezentanței Registrului Auto Român - Sucursala Tulcea, a primit de la şase persoane suma totală de 900 de lei, pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice și eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fără a exista programare prealabilă în acest sens“.
 
„La data de 7 octombrie, procurorii Anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Manole Doru fiind găsită suma de 200 de lei. Cu ocazia audierilor realizate în prezenta cauză, inculpații Ștefan Romeo Valentin, Mercur Nicolaie și Aurică Cătălin au făcut afirmații mincinoase în legătură cu faptele și împrejurările esențiale cu privire la care au fost întrebați“, potrivit DNA.
 
Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Constanța.
 
Procurorii DNA au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și a Direcției Generale Anticorupție.

Citeşte şi 

Şi Curtea Supremă a respins cererea DNA Constanţa de arestare a şefului RAR Tulcea (referat DNA)

Şpaga ascunsă în manşeta salopetelor - Procurorii Anticorupţie dezvăluie cum fac „şmenuri“ inginerii de la RAR (referat propunere arestare)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii