Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorel Manea, consilier local în cadrul Primăriei Agigea, condamnat la închisoare cu executare

ro

22 Jun, 2016 00:00 2207 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, ieri, condamnarea lui Dorel Manea, consilier local în cadrul Primăriei Agigea, la un an şi opt luni de închisoare cu executare şi menţinerea acestuia în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, „la data de 22 martie 2016, inculpatul Manea Dorel, în calitate de consilier local în cadrul Primăriei Agigea, a pretins de la un om de afaceri (denunțător în cauză) suma de 11.000 de euro, afirmând că are influență asupra unor funcționari publici din aceeași instituție publică, cu atribuții în ceea ce privește organizarea și desfășurarea unei licitații pentru atribuirea unor contracte de concesiune având ca obiect mai multe terenuri“.
 
„Totodată, inculpatul l-a asigurat pe denunțător că poate determina persoanele respective să asigure obținerea, de către acesta din urmă, a unui contract de concesiune pentru un asemenea teren. În același context, la data de 24 martie 2016, în baza înțelegerii anterioare, inculpatul Manea Dorel a primit de la omul de afaceri suma de 3.000 de euro reprezentând o primă tranșă din totalul de 11.000 de euro pretinși, împrejurare în care procurorii Anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii fragrante“, conform DNA.

Rechizitoriu. Cum ar fi „acţionat“ Dorel Manea - Ar fi avut asupra sa 3.000 de euro, „care sunt bani de buzunar“ (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii