Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi copii, suspectaţi de comiterea a circa 50 de furturi din autoturisme

ro

09 Nov, 2013 00:00 1424 Marime text
Poliţiştii Secţiei 4 au depistat la intersecţia străzilor Eliberării cu Dumitru Marinescu doi minori de 12, respectiv 13 ani, unul din Constanţa, iar celălalt din sat Dumbrăveni, comuna Dumbrăveni, judeţ Constanţa, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

La un control corporal sumar, asupra acestora au fost găsite mai multe bunuri (un stick de memorie, 2 lanterne, 5 brichete, un încărcător auto, trei cruciuliţe, un portofel de culoare neagră fără documente, diferite cărţi de vizită, mai multe monede, o şurubelniţă şi un cuţit).

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că aceştia au comis 30 de furturi din autoturisme parcate pe străzile Biruinţei, Cutezători, Dreptăţii, Dumitru Marinescu şi Prieteniei. Extinzând cercetările, oamenii legii au stabilit că aceştia sunt suspectaţi de comiterea a încă 17 fapte similare, comise în noaptea de 05/06.11.2013, prejudiciile urmând a fi stabilite. În cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale, cercetându-i în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.
Recomandăm cetăţenilor să nu lase niciun fel de bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi pe cât posibil să monteze sisteme de alarmă pe acestea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii