Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doctor condamnat pentru luare de mita

ro

17 Feb, 2007 00:00 2112 Marime text

Fostul medic Teodor Tiganoiu, doctor la Casa Judeteana de Pensii Constanta - Asigurari Sociale - Serviciul de Expertiza Medicala, si-a primit sentinta penala de la Curtea de Apel Constanta dupa indelungate deliberari. Acesta a fost rejudecat la cererea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Procurorii au facut apel impotriva sentintei penale data de Tribunalul Constanta, care il condamna pe Tiganoiu la sase luni cu suspendare. In urma rejudecarii, Curtea de Apel Constanta a hotarat ca medicul se face vinovat de comiterea infractiunii de luare de mita si a decis admiterea apelului, desfiintarea sentintei penale atacata si condamnarea inculpatului la pedeapsa de doi ani inchisoare, cu suspendare. De asemeni, magistratii au hotarat confiscarea sumei de 3300 lei. In sarcina lui Teodor Tiganoiu se retine ca in calitate de medic la Serviciul de Expertiza Medicala al Casei Judetene de Pensii a cerut denuntatorului suma de 200 euro, spaga pentru eliberarea deciziei de pensionare, cu toate ca barbatul avea toate avizele primite. Pentru ca se stia in regula, fostul angajat in cadrul Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda s-a prezentat la Parchet si a sesizat ca i s-au cerut bani de catre medicul Tiganoiu. Procurorii au organizat un flagrant si l-au prins pe medic chiar in timp ce lua suma pretinsa. Inculpatul nu a recunoscut niciuna din acuzatiile aduse, insinuand o inscenare.

Scris de: {autor}Aurelian NICULAE{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 27 Oct, 2016 13:39 Suntem in 2016! Activeaza ca medic si este extrem de arogant ca si ceilalti din Floarea Rosie!
  • ng_ingeras 29 Sep, 2010 18:15 SI IN ANUL 2010 PROFESEAZA in BUCURESTI ca MEDIC la handicap
  • fara nume 18 Jul, 2009 23:28 nu e fost medic ... inca activeaza ca medic si suntem in 2009