Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doborata de datorii (video)

ro

30 Nov, 2010 00:00 2123 Marime text

Baba_Nebuna2.jpgO bătrână de 82 de ani din Constanţa şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor pe care le avea. Femeia si-a infipt un cutit in inima şi a fost găsită de nepoată, prăbuşită în casa.

Medicii au încercat să-i refacă arterele, însă bătrâna a decedat la spital. Bătrâna de 82 de ani locuia de ani buni cu nepoata ei într-un apartament de pe strada Suceava. Într-un moment de nebunie femeia a decis că nu mai vrea să trăiască. A luat un cuţit şi l-a înfipt în inimă. Când a ajuns acasă nepoata a găsit-o intr-o baltă de sânge. La spital, medicii au făcut tot posibilul să o salveze. O echipă de chirurgi cardiovasculari a operat-o însă fără succes. Din cauza hemoragiei puternice inima bătrânei s-a oprit.

Împietrite de durere, rudele spun că bătrâna nu mai avea somn noaptea din cauza greutăţilor financiare. A mai încercat să îşi ia viaţa şi în urmă cu o săptămână. Nici vecinilor nu le vine să creadă că femeia a luat o astfel de decizie. Ştiau doar că are probleme cu inima. Poliţiştii au intervenit şi ei in acest caz, insa nu au nicio suspiciune.Vecinii spun că bătrâna nu avea copii, iar singura alinare venea din partea nepoatei cu care locuia. Datoriile insa au băgat-o în pamant.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 01 Dec, 2010 08:37 mafia pdl boc basescu stavrositu banias udrea carora le dati limbi in diaree e de vina de sinuciderile romanilor -sa dea cel de sus sa va moara si voua ziaristi slugi pdl sa va moara cineva drag de foame si datorii