Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA s-a autosesizat in cazul unor contracte de publicitate platite de Primaria Constanta

ro

12 Aug, 2009 16:19 1678 Marime text

neptun.jpgPotrivit unor surse judiciare citate de NewsIn, procurorii DNA s-au autosesizat în cazul Primăriei Constanţa în legătură cu două contracte, de 800.000 de euro în total, din bani publici încheiate cu Soti Cable Neptun pentru ştiri despre Primărie.

Conform aceloraşi surse, după ce în presa ultimelor săptămâni au apărut materiale referitoare la modalitatea în care au fost date aceste contracte, DNA a început să verifice traseul banilor şi legalitatea contractele de publicitate încheiate între Primăria Municipiului Constanţa şi Soti Cable Neptun. Mai mult, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut lămuriri oficialilor Primăriei Constanţa, dar nu au primit încă niciun răspuns, spun sursele citate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Aug, 2009 14:21 Nu inteleg de ce s-a autosesizat DNA-ul in privinta a doua contracte de 800.000 de euro cu o firma de publicitate, deoarece aceasta institutie desfasoara potrivit legii ,activitati de prevenire ,descoperire si combatere a faptelor de coruptie savarsite de personalul Ministerului Administratiei si Internelor si nu de cel din alte institutii de stat.Primaria Constanta sau alte primarii mai mici fac parte din MAI (POLITIE) ? Trebuie sa se faca o separare serioasa si legi separate ,altfel iese "talmes ,balmes" ca la politia "rutiera". Comasarea agentiilor si institutiilor ,dar cu legi separate.