Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA i-a „lucrat“ bine! Începe judecata în dosarul Terceanu - Borcea - Becali

ro

21 Mar, 2016 00:00 2324 Marime text


Curtea de Apel Bucureşti a decis începerea judecăţii în dosarul în care Geanina Terceanu, fost magistrat al Tribunalului Bucureşti, a fost deferită Justiţiei de procurorii DNA, pentru luare de mită. Instanţa a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală întocmite de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției.
 
Decizia Curţii de Apel Bucureşti îi mai vizează pe: Cristian Borcea, fostul preşedinte executiv al Clubului de fotbal „Dinamo”, unul dintre inculpaţii Dosarului Retrocedărilor din Constanţa, pe fraţii Ioan şi Victor Becali, dar şi pe avocaţii George Antonie Iorgovan şi Daniel Costel Petre.
 
Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Geanina Terceanu a fost trimisă în judecată de DNA după ce ar fi luat şpagă pentru a dispune achitarea atât a lui Borcea, cât şi a fraţilor Becali în celebrul Dosar al Transferurilor. 
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile anterioare, până să fie încătuşată de procurorii DNA, Geanina Terceanu a judecat şi dosarul în care Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazăre, este suspectat că, „în perioada 2009 - 2014, în calitate de administrator al SC Shapir Structures SRL, nu a înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat) Constanţa şi Confort Urban SRL Constanţa şi nu a înregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii