Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanţa a pierdut Senol Zevri, fostul director al Protecţiei Mediului, eliberat condiţionat

ro

05 Feb, 2016 00:00 3384 Marime text
Senol Zevri, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă.
 
Decizia este definitivă şi a fost luată, ieri, de judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa.
 
Senol Zevri a fost condamnat, în mai 2014, de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, la trei ani de închisoare, cu executare. În decembrie 2015, Judecătoria Medgidia a admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, dispunând liberarea condiţionată a lui Zevri. Decizia a fost atacată de procurorii DNA la Tribunalul Constanţa, contestaţia magistraţilor fiind respinsă de judecătoarea Iulia Cezara Suciu.
 
În altă ordine de idei, tot ieri, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată a lui Sorin Cocheş, fostul şef al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Constanţa, condamnat în dosar cu Zevri la trei ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii