Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA acuză - luare de mită şi şantaj Emil Gheordunescu, patronul Agigea Expres, nu are voie să părăsească ţara

ro

15 Oct, 2013 00:00 3038 Marime text
Emil Gheordunescu, administrator şi asociat unic al SC Agigea Expres SRL, trimis în judecată de procurorii DNA, pentru dare de mită, complicitate la infracţiunea de luare de mită şi două infracţiuni de şantaj, s-a aflat în atenţia Tribunalului Constanţa.

Ieri, magistraţii au încuviinţat inculpatului Gheordunescu părăsirea localităţii Agigea pentru o perioadă de trei zile (în perioada 15 - 17 octombrie inclusiv) în vederea deplasării în Constanţa şi Bucureşti, pentru motive medicale. De asemenea, Tribunalul a admis, tot ieri, cererea formulată de Gheordunescu, înlocuindu-i măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea, cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara.

Pe durata măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, bărbatul este obligat să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei raza teritorială locuieşte conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu se apropie de denunţător, de coinculpat şi de martorii propuşi în apărare, să nu comunice direct sau indirect cu aceştia, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Emil Gheordunescu este judecat alături de Dan Frumușelu, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul de Investigare a Fraudelor. Acesta din urmă este bănuit de două infracţiuni de luare de mită şi de două infracţiuni de şantaj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii