Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divorţ cu final fericit Beinur Nuredin s-a împăcat cu soţia, care vroia jumătate din avere

ro

15 Sep, 2011 01:00 11952 Marime text
divort_Beinur_2.jpgPoate cea mai de vază firmă a soţilor Nuredin este SC Univertis SA cu sediul în staţiunea Saturn, clubul Bowling, unitate deschisă în urmă cu 19 ani

Presupusul lider al lumii underground din partea de sud a litoralului, afaceristul mangaliot Beinur Nuredin s-a împăcat cu soţia sa, Cristina Oana Nuredin. Soţii Nuredin au fost la un pas de divorţa, în acest sens existând un dosar pe rolul Judecătoriilor Mangalia şi Buftea.

Cauza a primit număr unic 5770/94/2011 şi a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Buftea pe data de 30 mai 2011. Părţi în acest dosar au fost Cristina Oana Nuredin (reclamant), Beinur Nuredin cu domiciliul ales la SCA Grimberg şi Asociaţii, reclamant, şi Autoritatea tutelară din cadrul Primăriei Voluntari. În şedinţa din data de 20 iunie 2011, instanţa de judecată a hotărât amânarea cauzei în vederea emiterii unei adrese către Penitenciarul Rahova pentru a se prezenta pârâtului. Pe data de 6 iulie Judecătoria Buftea a amânat cauza în vederea împăcării, iar pe data de 12 septembrie 2011 magistraţii au luat act de renunţare la judecată. Astfel, pe cale de consecinţă, judecătorii au stins acţiunea de divorţ ca urmare a împăcării soţilor Nuredin. De remarcat că instanţa nu a trecut cu vederea faptul că reclamanta a renunţat la judecata capătului de cerere privind partajul bunurilor comune dobândite în timpul căsătoriei. Dosarul având ca obiect divorţul soţilor Nuredin s-a aflat iniţial pe rolul Judecătoriei Mangalia, care pe data de 3 mai a admis excepţia necompetenţei teritoriale, declinând competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Buftea. După cum arătam şi în ediţiile trecute, Beinur Nuredin a fost arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, instigare la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi complicitate la evaziune fiscală. Registrul Comerţului informează că Nuredin Beinur figura în cinci societăţi comerciale: SC Univertis SA, Beynguard SRL, BDO&CO SRL, Bnymer Construct şi PMW SRL. În SC Bnymer Construct SRL asociaţi sunt Oana Cristina, alături de soţul său, Beinur Nuredin, iar administratorul este Emilian Dediu, tatăl Cristinei Nuredin. Poate cea mai de vază firmă a soţilor Nuredin este SC Univertis SA cu sediul în staţiunea Saturn, clubul Bowling, unitate deschisă în urmă cu 19 ani. Sediile secundare ale societăţii Univertis SA sunt în număr de 38, dintre ele amintind: săli de jocuri mecanice în Constanţa - Zona Autogară, Cumpăna, Mangalia, Sibiu, locaţie de gestiune cu utilaj electroscuter, atelier garaj cu trei boxe în Mangalia, mese de biliard în Constanţa, închirieri hidrobiciclete, bărci, un tobogan şi o baracă pe plaja din Jupiter, jocuri, minitrenuleţ, gărgăriţă şi carusel în Mangalia, utilaj enterprisse în Mangalia şi două jocuri poly-play, basculantă şi o sală de jocuri în Mangalia. Lista bunurilor deţinute de SC Univertis SA mai cuprinde un montagne russe, disco-bar, utilaje de agrement în parcul Jupiter. Potrivit datelor de bilanţ, Univertis SA a raportat în 2009, cu un singur salariat, o cifră de afaceri de 70.044 lei şi un profit brut de 12.540 lei. În 2008 şi în 2007, firma a declarat 0 lei profit brut şi o cifră de afaceri de 84.890 de lei în 2008 şi 66.608 lei în 2007.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii