Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desi urmariti general, yoghinii ameninta

ro

02 Jun, 2004 00:00 1155 Marime text

Minora Madalina Dumitru a actionat in instanta Directia pentru Protectia Copilului

Minora care a declarat ca a fost supusa la perversiuni sexuale cu Bivolaru a actionat in instanta Directia pentru Protectia Copilului Constanta si a cerut despagubiri de 500.000 milioane, acuzand incredintarea catre familia surorii ei * Paradoxul situatiei e ca acuzatoarea Madalina este in prezent data in urmarire generala * Directorul adjunct al institutiei citate, Elena Tudor, ne-a declarat ca procesul e orientat gresit, caci decizia a fost luata de catre Comisia pentru Protectia Copilului, in interesul minorei * In mod similar, Gregorian Bivolaru nu s-a prezentat in fata instantei, desi era citat cu mandat de aducere, in schimb a transmis prin avocatul lui ca se teme ca va fi asasinat de catre masoni * Yoghinii ameninta ca, dupa terminarea alegerilor, vor prezenta opiniei publice probe care dovedesc ca toata ancheta impotriva liderilor MISA a fost comandata

Scandalul MISA revine in actualitate. Parchetul Bucuresti a solicitat rearestarea lui Bivolaru, pentru intretinere de relatii sexuale si perversiuni cu minora Madalina Dumitru. Desi fusese citat cu mandat de aducere, politistii nu l-au gasit la domiciliu, iar judecatorii de la Sectorul 5 au dispus, in lipsa inculpatului, reincarcerarea pentru 26 de zile. Unul dintre avocatii lui Bivolaru a declarat ca liderul spiritual al MISA nu s-a prezentat la instanta pentru ca ii este teama ca va fi asasinat de masoni. In paralel, avocata minorei Madalina, principalul martor in proces, urmarita general, a actionat in instanta Directia pentru Protectia Copilului Constanta, acuzand plasamentul ei la familia surorii.Dupa cum se stie, Madalina Dumitru din Constanta le-a declarat procurorilor ca a intretinut raporturi sexuale cu perversiuni cu "Grig", devenind singura persoana care, deocamdata, il poate infunda pe "guru". De aceea, membrii MISA au organizat mai multe mitinguri, s-au batut cu jandarmii, au acuzat autoritatile de incalcarea drepturilor omului si pe ziaristi de calomnie, numai pentru a o recupera pe Madalina. Fata fiind minora, Comisia pentru Protectia Drepturilor Copilului din judetul Constanta a decis ca Madalina Dumitru sa fie incredintata familiei surorii ei, Florentina Iordache. Secta MISA a continuat presiunile si la Constanta, unde asa-zisul logodnic al Madalinei, Remus Lomos, a incercat sa impiedice comisia sa ia aceasta decizie. Sectantii au continuat amenintarile si pe perioada pe care Madalina a petrecut-o in familia surorii ei. Lomos a depus plangere la Politie, acuzandu-l pe cumnatul fetei ca a agresat-o sexual pe Madalina Dumitru. Totul a culminat cu disparitia minorei din Constanta, dupa care Madalina a fost data in urmarire generala si in consemn la frontiera.

Paranoia MISA

Dupa ce a disparut, Madalina a trimis o scrisoare Directiei pentru Protectia Copilului Constanta, in care acuza institutia ca a luat o decizie gresita prin incredintarea ei familiei surorii, spunand ca nimeni nu a luat in calcul optiunile ei si dreptul la libertate si fericire. De parca acest gest nu ar fi fost de ajuns, Directia pentru Protectia Copilului Constanta s-a trezit cu o citatie din partea avocatului Madalinei, care chema in instanta institutia pentru decizia de incredintare a fetei familiei Iordache. Yoghina Madalina acuza ca a fost tratata rau acolo si ameninta ca se va adresa forurilor internationale pe motiv ca a fost abuzata si ca i s-au incalcat drepturile. In replica, directorul adjunct al DPC Constanta, Elena Tudor, ne-a declarat: "Avem convingerea ca s-a actionat in spiritul legii si in interesul minorei. Oricum, citatia este orientata gresit, pentru ca decizia a fost luata de catre Comisia pentru Protectia Copilului din cadrul Consiliului Judetean, si nu de catre Directia pentru Protectia Copilului". In mod similar, Gregorian Bivolaru nu s-a prezentat in fata instantei, desi era citat cu mandat de aducere, in schimb a transmis prin avocatul sau ca se teme ca va fi asasinat de catre masoni, fredonand in continuare refrenul sau favorit despre conspiratia universala impotriva sectei MISA. In acest context, Bivolaru, fata de care s-a decis cercetarea in stare de arest, va fi dat in urmarire generala. In aceasta speta, procurorii au scos un as din maneca, aducand ca probe inregistrari ale unor convorbiri telefonice purtate in 2002 intre Madalina si prietena ei, Miruna, cu care se pare ca a locuit dupa ce a plecat de acasa la Bucuresti. Avocatul Radu Ionescu sustine ca, la sfarsitul saptamanii trecute, yoghinul se gasea inca in tara, iar vicepresedintele MISA a declarat pentru "ZIUA" ca Bivolaru se ascunde pentru ca a primit amenintari cu moartea. Politia a constituit deja echipe pentru capturarea lui "Grig". Yoghinii ameninta ca, dupa terminarea alegerilor, vor prezenta opiniei publice probe care dovedesc ca toata ancheta impotriva liderilor MISA a fost comandata.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii