Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperit la volanul unui Mercedes furat din Italia

ro

30 Nov, 2012 02:58 1552 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza municipiului Constanţa un Mercedes care figura ca fiind furat din Italia. Aceştia au mai constatat că poliţa de asigurare tip carte verde prezentată de conducătorul autoturismului este falsă.

Miercuri, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au verificat maşina, care se afla în trafic şi era condusă de S.R.A. (32 ani), domiciliat în Bucureşti.

În urma verificărilor a rezultat că autoturismul înmatriculat în Italia figura ca fiind furat din această ţară din data de 3 iunie.
Şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un italian, fără a şti că acesta este furat. Poliţiştii de frontieră au constatat că poliţa de asigurare tip carte verde prezentată de conducătorul auto este falsă. Autoturismul, evaluat la aproximativ 2.000 de euro, a fost ridicat în vederea indisponibilizării, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt şi uz de fals.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii