Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghindăreşti Percheziţii la evazioniştii cu produse petroliere, în judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

22 Jul, 2015 00:00 2713 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au pus în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară la mai multe adrese, sedii ale unor persoane juridice precum şi domicilii ale unor persoane fizice de pe raza judeţului Constanţa, fiind descoperite şi ridicate documente contabile cu valoare probatorie, bunuri,  precum şi diverse sume de bani. 
 
Conform unor surse, vizat ar fi fost şi sediul Primăriei, informaţie infirmată de edilii din localitate, la solicitarea noastră.
 
Infracţiunile vizate sunt spălare de bani, delapidare, deturnare de fonduri, fals intelectual şi abuz în serviciu.
Percheziţiile au vizat sediile sociale şi punctele de lucru ale mai multor persoane juridice, dar şi domicilii ale unor persoane fizice.
 
În urma acestora, au fost descoperite şi ridicate documente contabile şi alte înscrisuri cu valoare probatorie precum şi diferite sume de bani (12.900 lei şi 800 euro).
 
La una dintre adrese au fost descoperite şase butoaie de aproximativ 200 litri fiecare ce conţineau lichid petrolier cu miros specific de motorină pentru care nu existau documente de provenienţă licită. Totodată, au fost descoperite trei dispozitive artizanale de pescuit electric şi un acumulator auto folosit la punerea în funcţiune a  acestora, dispozitive electrice interzise de lege din cauza impactului asupra faunei. Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii