Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi în Constanţa la persoane bănuite de furt din locuinţe

ro

19 Dec, 2015 00:00 1614 Marime text
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Secţiilor 1, 2, 3 şi 4 de Poliţie Constanţa, al Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, au efectuat, joi, opt percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa, la persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe.
 
Cu această ocazie, au fost identificaţi Adrian Gheorghe Miron, de 45 de ani, şi Ridivan Ibram, de 41 de ani, ambii din Constanţa.
 
La domiciliile acestora au fost identificate şi ridicate două televizoare LCD, şapte telefoane mobile, un ceas de mână bărbătesc şi mai multe contracte de amanet a căror provenienţă nu a putut fi justificată.
 
În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că aceştia, împreună cu Memet Suliman (arestat în data de 12 decembrie pentru comiterea de furturi din locuinţe) şi Florin Ghiţă, de 26 de ani, din municipiul Bacău, ar fi comis cinci infracţiuni de furt şi tentative de furt din locuinţe, pe raza municipiului Constanţa, în intervalul 14 noiembrie - 7 decembrie, fiecare dintre ei având o implicare diferită la comiterea faptelor.
 
Totodată, în sarcina lui Florin Ghiţă s-a reţinut şi comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
Adrian Gheorghe Miron şi Ridivan Ibram au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar ieri au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a grupului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii