Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistaţi de poliţiştii din Istria

ro

15 Dec, 2012 01:38 1668 Marime text
La data de 13 decembrie, poliţiştii din Istria au fost sesizaţi de către un bărbat de 40 de ani, din satul Nuntaşi, cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13 decembrie, persoane necunoscute au pătruns în curtea societăţii pe care o administrează, de unde i-au sustras un component al unui utilaj agricol.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificaţi ca suspecţi de comiterea furtului R. Cosmin, de 24 de ani, D. Florin, de 40 de ani, şi I. Ionuţ, de 21 de ani, toţi din localitatea Istria. Bunul sustras, în valoare de 20.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Persoanelor în cauză le-a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat". În urma documentării întregii activităţi infracţionale a lui R. Cosmin, poliţiştii au constatat că acesta, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, este suspectat de săvârşirea unui furt comis la data de 23 noiembrie, în dauna unei localnice, faptă înregistrată anterior cu autori necunoscuţi. Şi în această cauză, prejudiciul de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii