Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistați băuți la volan, s-au ales cu dosare penale

ro

14 Mar, 2017 10:24 1466 Marime text

În urma activităților desfășurate de către polițiștii constănțen, agenții aflați pe teren au depistat mai multe persoane care au încălcat grav normele rutiere. 

La data de 13.03.2017, ora 00.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe D.C.-A., în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Poporului din Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Ieri, la ora 13.25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.F., în vârstă de 49 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Tot ieri, la ora 16.45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.L.-S., în vârstă de 24 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ceva mai târziu, la ora 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe A.F.-D., în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței din Mangalia, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, la ora 18.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe R.M., în vârstă de 60 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Interioară, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii