Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru Radu Nicu Raţă, trimis în judecată pentru tentativă de omor

ro

05 Dec, 2015 00:00 1968 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis menţinerea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Radu Nicu Raţă pe o durată de 60 de zile. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 23 februarie, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Radu Nicu Raţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
 
Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală de către procurorul de caz, a rezultat faptul că „inculpatul Radu Nicu Raţă, la data de 25 ianuarie, în jurul orei 14.10, pe strada a III-a din Sulina, judeţul Tulcea, i-a aplicat persoanei vătămate Damian Alexandru lovituri cu muchia toporiştii în zona capului, iar după ce a căzut, mai multe lovituri cu picioarele în aceeaşi zonă, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale şi parieto-occipitale stângi, care i-au pus viaţa în primejdie prin hemoragia meningiană şi prin potenţialul apariţiei complicaţiilor septice, pentru vindecarea cărora a necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii