Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru Neagoie, şoferul care ar fi provocat tragicul accident în urma căruia au murit două persoane

ro

05 Aug, 2016 00:00 2020 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins contestaţia formulată de Vasile Neagoie, de 30 de ani, din localitatea Cobadin, şoferul care ar fi provocat tragicul accident de duminică dimineaţă, în urma căruia au murit doi bărbaţi, iar o femeie a fost grav rănită. Astfel, Neagoie rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.
 
Neagoie este „cercetat în stare de recidivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192, alin. 1, 2 şi 3 C.pen, vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196, alin. 1 C.pen, părăsirea locului accidentului, prev. de art. 338, alin. 1 C.pen, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336, alin. 1 C.pen, toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen“.
 
Amintim că un taximetrist în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanţa, şi pasagerul acestuia, de 27 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, au decedat, duminică dimineaţă, pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa. Totul s-a petrecut la kilometrul 274+400, unde un autoturism marca Audi, condus de Vasile Neagoie, a intrat în coliziune frontală cu o Dacia Logan (taxi), care circula din sens opus. În urma impactului a mai fost rănită şi o pasageră de 28 de ani.

Se pare că şoferul autoturismului Audi ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta ar fi avut o alcoolemie de 1,45 g/l în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii