Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru Garzaran Arturo Blasco Acuzat de sex oral cu un copil din Centrul de Plasament „Ovidiu“

ro

26 Mar, 2016 00:00 2502 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a respins apelurile declarate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apelantul Garzaran Arturo Blasco, împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Constanţa, ca nefondate. Astfel, Garzaran Arturo Blasco rămâne cu pedeapsa dată de magistraţii Judecătoriei Constanţa. Mai exact, cu pedeapsa principală de doi ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Totodată, judecătorii constănţeni au dispus „suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata termenului de încercare de cinci ani“.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Potrivit anchetatorilor, Garzaran Arturo Blasco, cetăţean spaniol, stabilit în România de peste 15 ani, este acuzat că, în vara anului 2013, ar fi întreţinut act sexual oral cu un minor în vârstă de 15 ani din Centrul de Plasament „Ovidiu“ Constanţa. Bărbatul ar fi profitat de situaţia precară a minorului şi i-ar fi oferit acestuia găzduire, în mod repetat, în locuinţa sa, bani, mâncare, telefon, etnobotanice, convingându-l ca, în schimb, să-i facă sex oral în mai multe rânduri.
 
Cercetările în dosar au pornit de la o plângere formulată de reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii