Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dat de gol de oferta promoţională 23 de plicuri de substanţe halucinogene „la ofertă“, descoperite de jandarmi asupra unui tânăr

ro

03 Jan, 2015 11:11 1913 Marime text
Potrivit jandarmilor constănţeni, oamenii legii  au surprins în Constanţa, un tânăr care avea asupra lui 23 de plicuri cu substanţe halucinogene. Ieri, la ora 15.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Boema, a observat un tânăr care-şi confecţiona dintr-o substanţă de culoare verde, o ţigară. 

La vederea militarilor, acesta a început să se agite şi a aruncat pe jos mai multe pliculeţe. A fost somat şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra tânărului de 18 de ani, din Constanţa,  jandarmii au mai  găsit 17  plicuri în buzunarele de la pantaloni, iar pe jos, alte şase punguliţe care conţineau aceeaşi substanţă vegetală. A declarat iniţial că şi-a achiziţionat „marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut să prindă „oferta promoţională” cu zece lei/plic. 

Cele 23 de plicuri şi ţigara vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa în vederea continuării cercetărilor, spun reprezentaţii Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii