Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Eforie la Tir cu Arcul si-a desemnat castigatorii

ro

02 Jun, 2009 02:45 4118 Marime text
eforie.jpgPrimăria Eforie şi Clubul Sportiv Aikido din localitate au organizat în week-end-ul care a trecut Cupa Eforie la Tir cu Arcul. 

Câştigătorii la categoria seniori arc olimpic au fost: Daniel Ciornei - locul I, Ovidiu Kisăliţă - locul II, ambii de la CSM Iaşi, şi Aurelian Bacinschi - locul III, de la CSM Suceava. La categoria senioare arc olimpic, podiumul a fost ocupat de: Luminiţa Sârbu - locul I, de la Clubul Minerul Aninoasa, Elena Gheorghiţă - locul II, de la CSM Suceava, şi Cătălina Sârbu - locul III, de la Minerul Aninoasa. La categoria seniori compound, locul I a fost ocupat de Gigi Puşcă, de la Minerul Aninoasa, urmat de Nicolae Mugur, pe locul II, şi de Viorel Baron, pe locul III, ambii de la Clubul Chelsea Bucureşti. La arc olimpic juniori, au fost desemnaţi câştigători, în ordinea crescătoare a locurilor obţinute, Alexandru Popescu, Cristian Şerban şi Adrian Moroşan, toţi din cadrul CSS Rădăuţi. La arc olimpic junioare au câştigat, în aceeaşi ordine, Ana-Maria Rotaru şi Ana Maria Capră, ambele de la CSM Iaşi şi Fibia Vânătoru, de la Minerul Aninoasa. La arc tradiţional, câştigătorii au fost: Eugen Ionică şi Mihai Nicolescu, ambii de la Aktiv Bucureşti, şi Iulian Şerban, de la Buzău. Secţiunea de amatori i-a avut drept câştigători pe Cristel Teodorescu, Leonard Banu şi Vlad Ionuţ Găman, toţi din Constanţa.

În cadrul galei de premiere de duminică, primarul oraşului, Ion Ovidiu Brăiloiu, a declarat că este încântat de participarea numeroasă la eveniment. „Dorim să înfiinţăm un poligon de tir sportiv, astfel încât să dezvoltăm şi o secţie de tir sportiv. Încercăm să aducem cât mai multe manifestări sportive în Eforie, pentru ca în acest fel să contribuim la promovarea oraşului nostru", a precizat primarul Brăiloiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii