Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost posibil accidentul din Mamaia (galerie foto)

ro

13 Apr, 2012 01:26 2712 Marime text
cap_7.jpgUn bărbat a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a oprit într-un pom. Şoferul a fost scos din automobil de un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Constanţa, iar, din câte se pare, acesta, la momentul producerii accidentului, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit poliţiştilor, ieri dimineaţă, la ora 04.45, Silviu G. a condus un autoturism, marca Peugeot, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către staţiunea Mamaia. În momentul în care a ajuns în imediata apropiere a staţiei de taxare, după ce aceasta a fost traversată, din cauza neatenţiei în conducere, conducătorul auto nu a virat conform traseului stabilit în zonă şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a carosabilului.

 accident_-_accident_2.jpg

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care ar fi băut înainte de a pleca la drum. după cum spuneam şi mai sus, pentru a fi dus la spital, bărbatul a fost scos din automobil de un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în acest dosar, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii