Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu termen într-un dosar din Bucureşti Nicuşor Constantinescu, aşteptat, azi, la sediul Poliţiei Constanţa (rechizitorii)

ro

11 Dec, 2014 00:00 2157 Marime text
Judecătoarea Ana Maria Trancă, preşedintele completului C-2 CP, din Curtea de Apel Bucureşti, va redeschide, azi, dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu a fost deferit justiţiei alături de alte 18 persoane fizice şi juridice, pentru un presupus prejudiciu de 31 de milioane de lei.
 

Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI

Tot la Curtea de Apel Bucureşti, Nicuşor Constantinescu este judecat şi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, rechizitoriul putând fi citit accesând rubrica „Documente”.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa ar trebui să se prezinte, tot azi, la sediul Poliţiei Judeţului Constanţa, unde trebuie să semneze săptămânal, conform programului de supraveghere. Nicuşor Constantinescu a fost eliberat din arest de judecătoarea Cristina Eleni Marcu, din Curtea de Apel Constanţa. Decizia a fost luată în dosarul în care şeful CJC este acuzat de abuz în serviciu. Mai precis, Constantinescu este bănuit că, în perioada 2009 - 27 noiembrie 2013, nu ar fi asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI

Preşedintele Consiliului Judeţean este judecat şi la Tribunalul Bucureşti, pentru că ar fi săvârşit 24 de infracţiuni.
 
Rechizitoriul cauzei poate fi citit AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii