Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce s-a ales fostul prefect Brailoiu in urma accidentului cu motorul

ro

14 Aug, 2010 00:00 3237 Marime text
pentru_accident_brailoiu.jpgDosarul accidentului rutier în care a fost implicat fostul prefect Liviu Tit Brăiloiu, fostul şef al Prefecturii Constanţa, nu a fost închis încă. În ciuda faptului că cercetările înaintează anevoios, Liviu Tit Brăiloiu este ferm convins că cel care l-a băgat în spital va răspunde pentru ce a făcut. După acest accident, fostul prefect poate spune că s-a ales cu ceva bun. A identificat-o pe „doamna Maria“ care l-a tras de pe carosabil la scurt timp după ce a căzut de pe motocicletă.

Oficialii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa spun că identificarea şoferului care l-a accidentat pe fostul prefect este îngreunată din cauza lipsei probelor. Asta, în ciuda faptului că zona unde a avut loc accidentul era, la momentul respectiv, destul de aglomerată. „Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a conducătorului auto, dar şi a circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului“, au mai dat asigurări poliţiştii rutieri. La rândul său, Liviu Tit Brăiloiu declară că „mai devreme sau mai târziu, şoferul vinovat va fi tras la răspundere“. „Sunt convins că o să apară, probabil că mai întârzie“, a adăugat fostul şef al Prefecturii Constanţa. În seara zilei de 18 iulie, în jurul orei 19.30, Liviu Tit Brăiloiu a condus o motocicletă, cu numerele de înmatriculare CT 16 BNX, pe prima bandă, dinspre hotelul Condor către ieşirea din Mamaia. În momentul în care a ajuns în faţa clubului Bamboo, conducătorul unui automobil Dacia Logan, de culoare galbenă, care circula pe a doua bandă, a virat brusc având intenţia de a pătrunde pe prima bandă. 

Şi-a întâlnit „îngerul“ păzitor 

Din câte se pare, conducătorul maşinii ar fi lovit roata motocicletei conduse de Brăiloiu. Din acest motiv, Brăiloiu s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Până la venirea autospecialei din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fratele edilului din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a primit primele îngrijiri medicale de la o femeie care se numeşte Maria. „Am reuşit să dau de această doamnă care m-a tras de pe şosea după ce am căzut. I-am mulţumit doamnei pentru tot ce a făcut pentru mine“, a mai completat Brăiloiu. În cazul în care va fi identificat, iar poliţiştii de la Rutiera Constanţa şi experţii tehnici vor reuşi să probeze că el este vinovat de producerea accidentului rutier, conducătorul Daciei Logan ar putea sta chiar şi şapte ani în spatele gratiilor. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii