Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce alcoolemii se mai „fălesc" şoferii din Constanţa

ro

18 Dec, 2012 03:05 906 Marime text

Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au deschis mai multe dosare penale pe numele unor şoferi prinşi la volan deşi băuse înainte să plece la drum, ori nu aveau permis de conducere.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 02.30, Gheorghiţă Grigoriţă P. a condus un autoturism pe strada Bărăganului în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victor S. a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vlad Andrei C. a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucian T. a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nurgian I. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Vasile S. a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Lupu din municipiul Medgidia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, 2,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Asan S. a fost depistat conducând un autoturism pe strada Silozului din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere, autoturismul nefiind înmatriculat şi având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

Silviu Theodor R. este cercetat de poliţie pentru că ar fi condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind implicat şi într-un accident soldat doar cu pagube materiale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii